Nieuws

Workshop vitaliteit

7 november 2023: 15-17 u wordt er een workshop georganiseerd met als thema hoe krijg ik grip op het veranderen van mijn leefstijl. Er is ruimte voor 5-6 patiënten. De workshop wordt gegeven door Krista Hoogink, leefstijlcoach van Kriskracht. U kunt zich aanmelden bij de assistente.Vakantie / nascholing: Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van maandag 14 augustus t/m vrijdag 25 augustus en op vrijdag 1 september 2023. De waarneemgroep neemt waar. Het waarneemschema vindt u op de pagina vakanties.


Griep- en pneumokken vaccinatie

U krijgt eind september de uitnodiging voor de griepprik en eventueel de pneumokokken vaccinatie.

De vaccinatie vindt plaats in de huisartsenpraktijk:

donderdag 5 oktober 2023 17-18 u als uw achternaam begint met A t/m K

woensdag 11 oktober 17-18 u als uw achternaam begint met L t/m Z

Van dag wisselen kan zonder overleg. Neem graag uw uitnodiging mee en draag kleding waarbij makkelijk in de bovenarm kan worden geprikt.


Ziekte assistente.

Zoals u misschien gemerkt hebt is Jumane Al Jiryan enige tijd afwezig door ziekte. Esther Steenbergen werkt daarom alle ochtenden. Om alle werkzaamheden te kunnen doen zijn we daarom tijdelijk vooral telefonisch bereikbaar tot 11.00 u. Daarna zijn we natuurlijk wel bereikbaar voor spoedgevallen. Dank voor uw begrip.


De praktijk is voorlopig gesloten voor nieuwe inschrijvingen.


Telefonie problemen: We zijn in maart overgestapt naar een nieuwe telefonie profider: Viritel. Ervaart u nog steeds problemen in de bereikbaarheid, meldt dat dan graag!

Vaste huisarts op dinsdag en vrijdag: Lennart Tonneijck.


Co-assistent: 3-4x/jaar zal een co-assistente op de praktijk aanwezig zijn gedurende 6 weken. Een co-assistent de studie geneeskunde afgerond en doet zo praktijkervaring op.


POH-S/DIABETES ZORG: mei 2020: Er is enige wisseling geweest in wie en op welke dagen deze zorg wordt geleverd. De zorg gaat weer terug naar de huisarts. U kunt daarvoor een afspraak maken op het reguliere spreekuur.

Nieuw: met de app of via de website 'Moet Ik Naar De Dokter?'  kunt u zelf nagaan of een afspraak wel nodig is.

 

 

 


Griepvaccinaties: De uitnodiging kunt u in de 1e helft van oktober verwachten.

Esther Steenbergen heeft 26 april een lintje gekregen van de burgemeester voor haar jarenlange trouwe vrijwilligerswerk in het Ronald Mc Donaldhuis; een huis waar ouders van in het ziekenhuis opgenomen kinderen kunnen slapen. Gefeliciteerd Esther!

 

De huisartsengroep die waarneemt bij afwezigheid bestaat uit Gerrit Boersma (DEO NEO), Andries Jonkhoff en Lisa Dijckmeester en Joost van der Hart (Hart van Haarlem).


Per 25 mei 2018 is de wet AVG van toepassing. Dit betreft een nieuwe privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). Deze vervangt de wet bescherming persoonsgegevens. Praktisch gevolg is dat ons mailadres huisartsvandenberg@kpnmail.nl niet meer te gebruiken is voor communicatie met patiënten. In plaats daarvan kunt u een account aanmaken in het patiëntenportaal en gebruik maken van de berichtenservice.