Nieuws


Patiëntenportaal storing: (https://pharmeon.nl/storingen)
Sommige gebruikers ervaren dat berichten soms niet helemaal geladen kunnen worden. Het onderwerp en de afzender zijn zichtbaar, maar de inhoud niet. Het gaat om zowel antwoorden op uw berichten als om berichten van uw zorgverlener(s). U kunt uw patiënten vragen de lijst te vernieuwen. Door de berichtenlijst te vernieuwen verschijnen de berichten weer.

Berichten vernieuwen via webportaal: druk links in het scherm op de link ‘berichten vernieuwen’.
Berichten vernieuwen via app: swipe naar beneden in de lijst van berichten.
Wij werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Notificaties berichtenservice worden niet verstuurd
Op dit moment worden niet alle notificaties naar gebruikers gestuurd. Het gaat om notificaties die betrekking hebben op de berichtenservice (eConsult):

  1. Wanneer een consult beantwoord is.
  2. Wanneer een proactieve consult verstuurd is.
  3. Een herinnering als een antwoord op een consult nog niet gelezen is.

 


Vakantie / nascholing
Vanwege vakantie is de praktijk gesloten op maandag 27 feb en woensdag 1 maart 2023. De waarneemgroep neemt waar. Het waarneemschema vindt u op de pagina vakanties.


Telefonie problemen: Sinds een paar maanden kampen we met problemen met onze telefonie. Sommige mensen worden in een wachtrij gezet die eindeloos duurt en bij anderen wordt de verbinding zomaar verbroken. Dit is een ernstige situatie en we hebben dagelijks contact met Advitronics hierover. Helaas hebben ze nog geen oorzaak en oplossing gevonden. Onze excuses. Mocht het probleem niet op korte termijn worden opgelost, dan zullen we overstappen op een andere provider.

Inmiddels hebben we de stap gezet om over te stappen naar een andere provider. Dit kan binnen 4 weken.


Nieuwe huisarts: Lennart Tonneijck is begonnen als vaste huisarts op dinsdag en vrijdag.


Co-assistent: 3-4x/jaar zal een co-assistente op de praktijk aanwezig zijn gedurende 6 weken. Een co-assistent de studie geneeskunde afgerond en doet zo praktijkervaring op.


Nieuwe doktersassistente: Sinds een aantal weken werkt Jumane Al Jiryan als doktersassistente op de praktijk op maandag en donderdag. Het goede nieuws is dat zij blijft. Ze zal een extra dag komen werken en nadat ze de opleiding tot SOH (spreekuur ondersteuning huisarts) heeft gedaan zal zij ook een spreekuur gaan doen voor kleine klachten.


POH-S/DIABETES ZORG: mei 2020: Er is enige wisseling geweest in wie en op welke dagen deze zorg wordt geleverd. De zorg gaat weer terug naar de huisarts. U kunt daarvoor een afspraak maken op het reguliere spreekuur.

Nieuw: met de app of via de website 'Moet Ik Naar De Dokter?'  kunt u zelf nagaan of een afspraak wel nodig is.

 

 

 


Griepvaccinaties: De uitnodiging kunt u in de 1e helft van oktober verwachten.

Esther Steenbergen heeft 26 april een lintje gekregen van de burgemeester voor haar jarenlange trouwe vrijwilligerswerk in het Ronald Mc Donaldhuis; een huis waar ouders van in het ziekenhuis opgenomen kinderen kunnen slapen. Gefeliciteerd Esther!

 

De huisartsengroep die waarneemt bij afwezigheid bestaat uit Gerrit Boersma (DEO NEO), Andries Jonkhoff en Lisa Dijckmeester en Joost van der Hart (Haart van Haarlem).


Per 25 mei 2018 is de wet AVG van toepassing. Dit betreft een nieuwe privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). Deze vervangt de wet bescherming persoonsgegevens. Praktisch gevolg is dat ons mailadres huisartsvandenberg@kpnmail.nl niet meer te gebruiken is voor communicatie met patiënten. In plaats daarvan kunt u een account aanmaken in het patiëntenportaal en gebruik maken van de berichtenservice.