Workshops vitaliteit

Een goede gezondheid begint bij gezond leven.

Wij organiseren workshops met onderwerpen die een rol spelen in de gezondheid zoals voeding, bewegen, leefstijl, psyche. U kunt zich aanmelden bij de assistente. Deelname is kostenloos.


U kunt zich opgeven voor een workshop bij de assistente.


Dinsdag 9 januari 2024 15-17 u Dietiste Angela Kranendonk van Dietetiek De Winter komt een workshop geven over: voeding, bewustwording, mindfull eten, gezond gewicht.Dinsdag 13 februari 2024 15-17 u Introductie critical alignment door Lineke Verrips. Critical alignment is een yogavorm, waarbij de aandacht zich richt op herstel van lichaamshouding die verstoord is geraakt door spanning, stress en blessures. Er zal bewogen worden op een matje op de grond. Het is daarom fijn om gemakkelijke (sport)kleding te dragen. Ervaart u klachten door spanning en stijfheid of rugklachten dan kunt u overwegen mee te doen met deze workshop en zich aanmelden bij de assistente.


7 november 2023: 15-17 u is er een workshop georganiseerd met als thema hoe krijg ik grip op het veranderen van mijn leefstijl. De workshop is gegeven door Krista Hoogink, leefstijlcoach van Kriskracht.


Dinsdag 5 maart 2024 15-17 u komt hier een vervolg op. Stress bleek een grote rol te spelen bij gezondheidsbeleving. Daar gaan we dieper op in. Stress door ziek zijn en ziek worden van stress. Krista Hoogink, leefstijlcoach van Kriskracht zal deze workshop begeleiden.

U kunt zich aanmelden bij de assistente.


Dinsdag 19 maart 2024 15-17 u Dietiste Angela Kranendonk van Dietetiek De Winter komt een workshop geven over: voeding, bewustwording, mindfull eten, gezond gewicht.Dinsdag 2 april 2024 15-17 u  Bewegen met garmin sporthorloge. We hebben 6 horloges beschikbaar. Deze zullen we individueel installeren. Daarna gaan we 30-60 minuten wandelen met de huisarts en Krista, de leefstijlcoach. U kunt het horloge een periode lenen. Vervolgens gaan we de gegevens evalueren om meer zicht te krijgen op hoe en wanneer u beweegt.


In de toekomst willen we dieper ingaan op de invloed van ademhaling met Remco van Rijn, fysiotherapeut.

Ook zullen we stilstaan bij slaap en nachtrust. En we willen aandacht besteden aan ouder worden.Voor een afspraak of visiteaanvraag belt u

023-5276868


Spoedlijn

023-5276868

kies dan -1-


BIG 3904683901